Cunst & Culinair Festival

27 September - 29 September

CU & CU: een verassend festival waar cunst en culinair elkaar ontmoeten in het kloppende hart van Raalte. Visie: prachtige kunst op bijzondere, normaal ontoegankelijke locaties in Raalte zoals: Douma deuren, het Tolhuisje, Smederij Disselhorst, de Watertoren, Mokwerf, de Synagoge, Booijink Veevoeders en de pastorie van de Kruisverheffing.

DIVERSITEIT AAN KUNSTENAARS

Denk aan collage-art van Shannon Dekker, zilver en goudpigmenten in de werken van Maureen Knobben en de zeer fijne lijnen van Annette Wijninga tot kleurrijke blikvangers van José Reuvekamp. Andere te gekke kunstenaars die erbij zijn: Sharon Pronk, Patricia Vreugdenhill, Bernadet Tulling, Silvia Pennings, Erna Wijninga, Hanneke Luttikhuis, Marjoke van Kamp en Mariet Wichers Schreur.

In combinatie met een zeer bijzondere, culinaire ervaring in de Pastorie én de Silence Disco, verzorgen naast CU & CU, ook het Bierfestival (zaterdag & zondag), Streetlife (zaterdag) en de koopzondag een heerlijk programma! Kortom: een enorm verrassend, culinair maar vooral enerverend weekend in Raalte.

Meer informatie: https://www.cunstenculinair.nl/

Cunst & Culinair Festival